Salam Pengenalan Dari Psychaoez

  • Pertama sekali, TQ and tahniah bagi yang jumpa & lawat blog aq ni. Bloq aq ni berkisahkn tentang lagu2 dalam filem samade filem barat mahupun tempatan. Aq taw ramai yang kt lua tuh bile tengok latest movie kt wayang, mst da abeh movie dok komplen2 kn..& salah satu topik yang korg komplen or puji mst OST(original sound track) movie tu..ps2 balik rumah, tny membe2, "lagu ape eh dlm cite tadi??sedap la plak" haha kan2???

  • haha so, tjuan aq wat blog ni nk senaraikan segala lagu or OST dlm sme(mane yang aq taw jeler) filem yang penah jadi box-office..korang gak leh request nk soh aq carikan ke..terpulang.huhu..&

  • korg leh download sekali kalu aq ade file2 OST tersebut. last but not least, CLICK (kt mane yang boleh je) kt tajuk lagu kalu nk download.

  • sila rujuk di "PeNcApAiAn BlOg" kat sebelah kanan ni untuk senarai2 filem OST yang telah diPOSTkn khas utk korg sume.

  • akhir kata,TQ sekali lagi n enjoy my blog.

PSYCHAOEZ!


Advertisement

Request Here

counter